张少钦:On Invariant Measure of Regime-switching Diffusion Processes with Singular Drifts(时间1.18)
【 作者:  校对时间:2021年01月18日 08:24  访问次数: 】

报告人:张少钦 中央财经大学副教授

报告时间:1月18日14:30

报告地点:腾讯ID:235 103 767

报告摘要:Under integrability conditions of the coefficients, the existence, uniqueness and regularity estimates are derived for the invariant probability measure of regime-switching diffusion processes.  Moreover, we study the $L^1$-uniqueness of the semigroup generated by regime-switching diffusion processes. As an application,  the $L^1$-uniqueness of the extension of  weakly coupled elliptic systems is obtained.

张少钦,中央财经大学统计与数学学院副教授,研究方向为随机分析,随机微分方程。